"Si të kërkoni"

Ju nuk keni nevojë të studioni për të mësuar dijen. Mësoni si të nxjerrni njohuri nga bota.

1. Rëndësia e kërkimit

2. Si të kërkoni

3. Kërkime të ndryshme

4. Pikat për të kujtuar

5. Prezantimi i faqes së internetit


1. Rëndësia e kërkimit

Kur kërkoni në internet, ju mund të gjeni përgjigjen e saktë nga e gjithë bota.

Le të jetojmë duke përdorur përgjigjet e sakta që ju keni kërkuar për ju tani.

Kur ju sfidoni gjëra të reja,

Kur je në telashe dhe nuk ka njeri që të varet,

Kërkimi bëhet fuqia juaj.

Le të mësojmë se si ta përdorim atë.

2. Si të kërkoni(google)

Së pari, shikoni shenjën në ekranin e smartphone dhe shtypni atë.

Kërkoni majtas duke futur letra dhe kërkoni të drejtën me zë.

Pas kësaj, futni fjalën që dëshironi të kërkoni në shesh, dhe ekzekutoni atë.

Pastaj shfaqet rezultati.

Provoni të shikoni tri ose më shumë lidhje për kohën për të lexuar atë që duket të jetë më e mira.

3. Kërkime të ndryshme

Në kërkim të Google, mund të bëni kërkime të ndryshme me fjalë, zbrazje, fjalë.

Le të shqyrtojmë monedhën kriptografike si një shembull.

 

"Çfarë është monedha e enkriptimit"

  Ju mund të kërkoni për atë që është monedha e enkriptimit.

Është efektive për të kapur skicën.

 

"Monedha e enkriptimit wiki"

Ju do të jeni në gjendje të shkoni në faqen e internetit të famshme të fjalorit në internet, wikipedia.

Megjithëse wikipedia nuk është në rregull, është shumë efektive të dihet lehtë.

 

"Currency encryption Përkthimi në anglisht"

Unë kuptoj se si ta shkruaj atë fjalë në anglisht.

Njohuria tenton të jetë e njëanshme në gjuhën angleze në internet. Le të mësojmë si të shkruajmë në anglisht.

 

"Pse kripto monedhën"

Me këtë, dalin disa arsye të ndryshme. Unë e kuptoj saktësisht se si ndikon në fjalë.

"Monedha e enkriptimit"

Nëse nuk hyn në tjetrën, ju e dini "çfarë po kërkoni".

Nëse e kuptoni se çka u përpoq të gjithë, ju mund të lexoni veprimet e secilit.

 

"Monedha e kodimit amazon"

Është efektive kur dëshironi të blini një libër për të studiuar monedhën e enkriptimit. Ka gjëra që unë nuk e kuptoj me vetëm rrjetin.

 

"Imazh i enkriptimit të monedhës"

Ju mund të shihni imazhin e monedhës kriptografike. Ju gjithashtu mund të shkoni në faqen ku përdoret imazhi.

 

"Kriptimi i filmave të monedhës"

Ju mund të kërkoni filma. Mund të ketë studime, argëtime, këngë.

 

"Taksën e monedhës së enkriptimit"

Me këtë, e kuptoj taksën e monedhës së enkriptimit. Organizoni fjalët që doni të dini me dy hapësira në mes.

 

"Harta e monedhës së enkriptimit"

Është efektive për gjetjen e lokacioneve të dyqaneve dhe kompanive.

 

Edhe nëse kërkoni nga këto, nuk mund të jeni një "ekspert në monedhën e enkriptimit" në të njëjtën kohë.

Megjithatë, mund të jetë për "studentin e departamentit të monedhës së kriptografisë".

Ju nuk duhet të kini frikë nga "nuk e di" më. Le të sfidojmë.

4. Pikat për të kujtuar

E vërteta dhe një gënjeshtër

Libri ka shumë të vërteta dhe pak gënjeshtra.

Interneti ka më shumë gënjeshtra sesa librat.

Le të krahasojmë tre rezultate të kërkimit, katër.

anglisht

Ka shumë gjëra që njohuri mbledh në anglisht në internet.

Kur nuk u kontrollua shumë mirë me fjalët tuaja,

Le të kërkojmë në anglisht.

5. Prezantimi i faqes së internetit

Në vijim janë faqet web përfaqësuese. Në fillim është në rregull nëse e dini këtë vetëm.

Në varësi të politikës së vendit nuk mund të ketë faqe të përshtatshme.

google   Është një faqe amerikane e kërkimit. Ka shërbime të ndryshme si përkthimi dhe posta.

百度  Është një vend kërkimi në rajonin Baidu të Kinës.

 

google maps   Harta e faqes së kërkimit. Megjithatë, ki kujdes të mos e përdorni nëse nuk ka radio.

 

facebook   Është një faqe e komunitetit amerikan. Kërkoni miq të mëparshëm dhe gjeni miq të rinj.

 

 twitter   Kjo është një vend jetëshkurtër i komunitetit amerikan.

微信  Kjo është një faqe e shkurtër e komunitetit të fjalisë në besimin e Kinës së Madhe.

 

YOUTUBE  Është faqe video YOUTUBE. Studimi, argëtimi, këndimi, mbeturina dhe kështu me radhë.

 

amazon  Është një vend pazaresh në SHBA.

alibaba   Është një vend pazar në Kinën e Madhe.

 

wikipedia  Kjo është një faqe në internet wikipedia.

 

msn   Është një faqe interneti me shumë gjuhë.

 

  Use google translation 2017/10/31